sábado, 8 de mayo de 2010

Certificat de Qualitat pels Camps de Gespa Artificial

NOTÍCIES FCF | 07/05/2010

La Federació Catalana de Futbol està estudiant la possibilitat de crear un certificat de qualitat pels camps de gespa artificial.

La FCF ha contactat amb diverses empreses del sector per tal d’establir un protocol d’exigències. Uns requisits indispensables de qualitat que haurien de complir totes les instal·lacions esportives de gespa artificial per evitar el deteriorament de les mateixes i dotar-les de unes condicions òptimes per la pràctica del futbol.

Totes les empreses del sector haurien de complir els requisits indispensables d’instal·lació i manteniment dels camps de futbol de gespa artificial per aconseguir el certificat de qualitat. Aquesta es una mesura que beneficiaria als Ajuntaments, clubs de futbol, i futbolistes alhora de gaudir d’unes instal·lacions amb garanties.Properament es tancaran els acords sobre el certificat de qualitat amb les empreses del sector.

Comentario: Es una buena noticia que se haga un control de calidad de los campos de cesped artificial, algunos ya llevan varios años de "batalla" y es bastante visible el desgaste de estos y ese deterioro puede llevar incluso a provocar lesiones en los crios.

Enlace noticia F.C.F. **aqui**.

0 comentarios:

Publicar un comentario

En este blog alevinsfutbolbase puedes realizar comentarios si eres miembro de la comunidad OpenID: Google, Yahoo, Blogger, myspace, AOL, Wordpress, flickr, etc. Entra tu comentario...

___
Emoticonos que podeis usar en los comentarios
:) ;) :$ :( :D :P








Bye, bye... Adiós... Adeu...

ir arriba