miércoles, 6 de enero de 2010

Trist dia de Reis per a la plantilla del Terrassa F.C.

La plantilla del Terrassa es tanca a l’Olímpic

Els jugadors egarencs reclamen que els paguin els endarreriments i que els actuals propietaris, Manel Ferrer i Jesús Fernández abandonin el club immediatament

Els jugadors, el cos tècnic i l’encarregat del material del Terrassa FC estan tancats a l’Estadi Olímpic des d’aquest migdia. Després de la sessió d’entrenament, els pocs jugadors que queden de la primera plantilla han decidit de manera unànime, junt amb els tècnics i Pepe Mármol, iniciar una tancada indefinida al recinte de l’Estadi per reivindicar que se’ls paguin els deutes d’una vegada i que marxin els actuals propietaris, Manel Ferrer i Jesús Fernández.

José Ramírez, capità del Terrassa, explica que “després de tants incompliments la plantilla ha decidit que tancar-se i esperar que ens paguin i marxin, que és el que ens van dir. Fins que no ho facin estarem aquí”. “Estem lluitant pel que volem: volem cobrar i volem que marxin”, diu ben clar el capità. A més, els jugadors estan assessorant-se per iniciar accions legals contra TFC Sports SL en defensa dels seus drets com a treballadors.

Els propietaris de TFC Sports SL van prometre que ahir dilluns pagarien i avui encara ningú ha vist ni els diners, ni Manel Ferrer, ni Jesús Fernández. Miquel Olmo, entrenador del conjunt egarenc, ha parlat telefònicament amb Jesús Fernández aquest migdia: “El seu missatge ha estat que busquen solucions, i que comprèn la nostra situació i que comprendria qualsevol decisió, però que entén que no facilitaria el fet d’haver-hi una sortida de diners immediata, perquè estan buscant formes de finançament”. El copropietari i l’entrenador esperen trobar-se aquesta tarda. Olmo i els seus ajudants es quedaran tancats a l’Olímpic amb els jugadors, que “tenen el suport incondicional del cos tècnic”.

Fuente: Aterrassa.cat

0 comentarios:

Publicar un comentario

En este blog alevinsfutbolbase puedes realizar comentarios si eres miembro de la comunidad OpenID: Google, Yahoo, Blogger, myspace, AOL, Wordpress, flickr, etc. Entra tu comentario...

___
Emoticonos que podeis usar en los comentarios
:) ;) :$ :( :D :P








Bye, bye... Adiós... Adeu...

ir arriba