miércoles, 16 de septiembre de 2009

Comunicat de la U.F.B. Jabac i Terrassa

Esto es un extracto casi literal de la circular que la Unió Futbol Base Jabac i Terrassa ha entregado a los jugadores, padres y madres sobre la problemática que está sucediendo en estos momentos entorno al distanciamiento entre la Unió y el Terrassa FC y el uso de los campos.

La Unió Futbol Base Jabac i Terrassa va ser creada l'any 2006, amb la fusió del Jabac Can Jofresa amb la Fundació Privada Esportiva Terrassa FC, ja que en aquell moment el Terrassa FC no disposava de futbol base propi, sinó que estava inclòs dins de l'estructura de la Fundació per tal de preservar-lo en cas de desaparició de la Societat Anonima Esportiva (primer equip). La Unió de Futbol Base forma part de la Fundació Privada Esportiva Terrassa FC, concessionària de les instal.lacions del d'Estadi Olímpic.

El principal objectiu d'aquesta nova entitat va ser, i continua sent, el de crear un dels clubs de futbol base més forts de Catalunya per a poder formar jugadors per al primer equip del Terrassa FC, com s'ha demostrat sobradament durant la trajectòria de l'entitat. Com a exemple només cal tenir en compte l'ascens del Juvenil Nacional a Divisió d'Honor, equip que s'anomenava Terrassa FC i que la Unió va assumir a nivell tan esportiu com econòmic. A més a més, l'actual plantilla del Juvenil Divisió d'Honor està formada per catorze jugadors de la Unió.

A l'actuatitat gràcies als esforços de totes les persones que formen el el club la Unió de Futbol Base Jabac i Terrassa s'ha consolidat com el club més important de Catalunya a nivell de categories, després dels ascensos de la temporada anterior del Juvenil a Lliga Nacional i de l'Aleví a Divisió d'Honor.

A partir del mes de Juny d'aquest 2009, amb la implantació de la nova gespa artificial a l'Estadi Olímpic, i tenint en compte que la concessió de les instal.lacions està en mans de la Fundació Privada Esportiva Terrasa FC, es va decidir conjuntament amb l'Ajuntament de Terrassa, deixar d'utilitzar les intal.lacions del Poble Nou per donar major ocupació als nous equipaments de l'Estadi Olímpic, ja que al deixar de ser gespa natural se'ls podia donar més utilitat.

Un cop els nostres equips comencen a utilitzar l'Estadi Olímpic, el nous dirigents del Terrassa FC van decidir modificar els horaris d'entrenament del primer equip i del Juvenil Divisió d'Honor, per tal d'impedir la utilització del camp per part dels nostres equips. Tenint en compte que el primer equip sempre havia entrenat en horari matinal, és evident que els nostres nens no es poden adaptar als horaris que queden lliures a causa del seu horari escolar.
Els nous dirigents del Terrassa FC han manifestat també la seva intenció de formar un nou futbol base, al no sentir-se identificats amb el nostre. Els arguments donats en aquest aspecte han estat el color de la samarreta, el nom de l'entitat, o el fet de no poder tenir el control econòmic dels ingressos.

Vista aquesta incompatibilitat d'horaris, es realitzen una sèrie de reunions entre l'Ajuntament de Terrassa, la Fundació Privada Esportiva Terrassa FC i els propietaris del Terrassa FC (TFC Sports S.L.) amb la finalitat d'arribar a acords en la utilització de l'Estadi. Per part de l'Ajuntament tal como hem pogut llegir a través de la premsa en paraules del Regidor d'Esports de l'Ajuntament, el plantejament ara és treure'ns la concessió de l'Estadi Olímpic, i donar prioritat al TFC Sports SL per la utilització de l'Estadi. Cal remarcar que durant aquest temps, per part de la Unió no hem utilitzat unes instal.lacions que ens pertanyen amb la finalitat d'evitar qualsevol conflicte, esperant una resposta que potser no feia falta esperar, i que de moment encara no ha arribat i ha provocat l'actual situació de saturació de les instal.lacions de Can Jofresa i Les Palmeres, arribant a entrenar 9 equips en la mateixa franja horària. Per tant, considerem que és el moment de prendre les mesures oportunes per a solucionar aquesta qüestió.

Des de la Unió de Futbol Base Jabac i Terrassa us demanem a tots, ara més que mai, el vostre suport per defensar els interessos dels més perjudicats en aquesta situació, que són els nens, que no poden disposar dels mitjans necessaris que, tot i pertànyer a la Unió, no ens deixen utilitzar.

FUNDACIÓ PRIVADA ESPORTIVA TERRASSA FC
UNIÓ DE FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA

0 comentarios:

Publicar un comentario

En este blog alevinsfutbolbase puedes realizar comentarios si eres miembro de la comunidad OpenID: Google, Yahoo, Blogger, myspace, AOL, Wordpress, flickr, etc. Entra tu comentario...

___
Emoticonos que podeis usar en los comentarios
:) ;) :$ :( :D :P








Bye, bye... Adiós... Adeu...

ir arriba