miércoles, 5 de mayo de 2010

Carta Oficial de la UFB Jabac i Terrassa

Respecte l’anunci fet públic la setmana passada per part del Terrassa FC de la creació d’un nou futbol base, i davant la generació de rumors amb ànims de
crear confusió, creiem convenient informar-vos de la realitat de la situació.

1. Per part de la Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa, l’entitat manté el seu nom i la seva estructura intacta, mantenint els equips i categories per a poder donar cabuda a tots els jugadors integrants del club. Amb la reestructuració explicada anteriorment, es continuen mantenint les màximes categories.

2. En cap cas, cap equip nostre passarà a formar part de la nova estructura del futbol base del Terrassa FC, ja que aquesta estructura, com a nova creació, començarà de zero pel que fa a categories.

3. Respecte l’us de les instal·lacions, volem aclarir que l’actual concessionari de l’Estadi Olímpic és la Fundació Privada Esportiva, on està integrada la Unió. Per aquest motiu, podem fer us d’aquestes instal·lacions.

4. Per altra banda, ens agradaria aclarir, donant per tancat el debat, que la Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa manté intactes els seus objectius, que no són altres que la formació de jugadors/es dins del futbol base. En cap moment ens plantegem que dins de la nostra estructura s’hi integri un primer equip que pogués restar recursos que pensem que han d’anar destinats única i exclusivament a la formació d’aquests jugadors/es.

5. També volem aclarir, que la ruptura de la filiació s’ha produit de forma unilateral per decisió del Terrassa FC, ja que la nostra entitat sempre estarà a disposició del primer equip de la ciutat, perquè pensem que les entitats estan per sobre de les persones.

6. A diferència d’altres anys, durant aquest últim, l’únic vincle existent entre ambdues entitats pel que fa a filiació era el possible moviment de jugadors juvenils d’uns equips a uns altres; per tant, l’única conseqüència de la ruptura d’aquesta filiació serà que els jugadors només podran moure’s dins els equips de la nostra estructura.

7. Referent al procés de matrícula, reunions i confecció de plantilles per a la propera temporada, en cap moment variarà el nostre plantejament seguit els últims anys.

Enlace oficial de la carta:
UNIÓ de FUTBOL BASE JÀBAC i TERRASSA

0 comentarios:

Publicar un comentario

En este blog alevinsfutbolbase puedes realizar comentarios si eres miembro de la comunidad OpenID: Google, Yahoo, Blogger, myspace, AOL, Wordpress, flickr, etc. Entra tu comentario...

___
Emoticonos que podeis usar en los comentarios
:) ;) :$ :( :D :P








Bye, bye... Adiós... Adeu...

ir arriba