miércoles, 17 de febrero de 2010

El Terrassa F.C. vol crear un futbol de base propi

El Terrassa tornarà a ser SAE i vol crear un futbol de base propi
17/02/10 02:00 - Terrassa - ALBERT PRIETO

El president del Terrassa, Jesús Fernández, vol impulsar la creació d'un futbol base propi de l'entitat que presideix, aprofitant la conversió de l'actual societat limitada en societat anònima esportiva un altre cop, com ja ha decidit, i descarta el club social.

Actualment, el futbol base del Terrassa és la Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa, englobada dins la Fundació Privada Esportiva Terrassa FC que presideix Guillermo Cabello, i amb la qual l'actual Terrassa (l'empresa TFC Sports SL) té les relacions trencades. La Unió té un acord de filiació amb el Terrassa que acabarà a final de temporada si Jesús Fernández porta a terme els seus plans, que es basen en l'obtenció de recursos econòmics per a la futura SAE en què es convertirà el Terrassa.

Les desavinences entre el Terrassa i la Unió no són noves, i ja a començament de temporada, l'aleshores president del Terrassa Kiko Sánchez, ja va suggerir la idea de crear un planter propi. El color de la samarreta (blanca i no vermella), o la prioritat del Jàbac en el nom de l'entitat davant de Terrassa, han estat motius de debat des de la creació de la Unió l'any 2007.

0 comentarios:

Publicar un comentario

En este blog alevinsfutbolbase puedes realizar comentarios si eres miembro de la comunidad OpenID: Google, Yahoo, Blogger, myspace, AOL, Wordpress, flickr, etc. Entra tu comentario...

___
Emoticonos que podeis usar en los comentarios
:) ;) :$ :( :D :P








Bye, bye... Adiós... Adeu...

ir arriba