jueves, 3 de septiembre de 2009

Se enrarecen más la relaciones entre Terrassa F.C. y UFB Jabac i Terrassa

En declaracions a www.futbolcatalunya.com

02.09.2009

Manel Ferrer enrareix més les relacions amb la Unió de Futbol Base Jabac i Terrassa

L'estiu ha estat calent entre totes dues entitats. L'actual president del Terrassa FC, Kiko Sánchez, va manifestar públicament que volia el seu propi futbol base

El responsable de l'àrea esportiva del Terrassa FC i co-propietari del club, Manel Ferrer, ha engegat un nou front obert amb els responsables de la Unió de Futbol Base Jabac i Terrassa. En declaracions al portal futbolcatalunya.com, Ferrer ha carregat contra el president de la Fundació Terrassa FC, Guillermo Cabello: "Els artificis del Sr. Cabello no ajuden per res a la nostra entitat. Ens envia tot el futbol de la Unió, amb el qual no tenim cap responsabilitat, al nostre camp, quan està entrenant el nostre equip juvenil o fins i tot el primer equip. I ho fa per estalviar-se la despesa de llum de Las Palmeras". Es dóna el cas que l'Estadi Olímpic està cedit a la Fundació Terrassa FC, ens a qui pertany els equips de la Unió, tot i que en el mateix escenari entrenen el primer equip del Terrassa i el juvenil, que aquesta temporada militarà a la Divisió d'Honor.

L'estiu ha estat calent entre totes dues entitats, quan l'actual president del Terrassa FC, Kiko Sánchez, va manifestar públicament que volia que el club egarenc tingués el seu propi futbol base, sense dependre de la Unió que, en un principi, es va crear per ser el futbol base del Terrassa i subministrar així jugadors per al primer equip. A més, durant el procés de cessió dels drets federatius, es va saber que Cabello va recolzar a Anabel Junyent, principal opositora a la candidatura de Kiko Sánchez, Jesús Fernández i Manel Ferrer per fer-se amb aquests drets. És per això que Manel Ferrer ha afegit a "Futbolcatalunya.com" : "No han pogut amb nosaltres, perquè teníem la raó en la nostra lluita".

Aquest dimecres a la tarda s'ha produït una reunió entre el Terrassa FC, la Unió i l'Ajuntament per trobar una solució als usos que ha de tenir l'Olímpic.

Texto extraido de www.TerrassaDigital.Cat

0 comentarios:

Publicar un comentario

En este blog alevinsfutbolbase puedes realizar comentarios si eres miembro de la comunidad OpenID: Google, Yahoo, Blogger, myspace, AOL, Wordpress, flickr, etc. Entra tu comentario...

___
Emoticonos que podeis usar en los comentarios
:) ;) :$ :( :D :P








Bye, bye... Adiós... Adeu...

ir arriba