jueves, 30 de octubre de 2008

La Fundació haurà de destinar una part dels ingressos al Terrassa FC


La Fundació haurà de destinar una part dels ingressos al Terrassa FC

ÉS LA PROPOSTA DE L'AJUNTAMENT PER GARANTIR LA VIABILITAT DEL CLUB

L’Ajuntament obliga a la Fundació del Terrassa a què durant aquest any i el proper destini una part dels seus ingressos d’explotació al Terrassa Futbol Club. És la proposta que l’administració local ha fet arribar aquest dimecres a la Fundació, i que inclou un partida de diners que ajudi al club de futbol a presentar un pla de viabilitat que garanteixi la seva continuïtat.

La proposta de l’Ajuntament, doncs, dóna la volta a la que va fer la Fundació el passat divendres, que no incloïa cap dotació econòmica pel Terrassa, però sí per fer front al deute de la Llei Concursal. En declaracions al programa Àrea de Joc de la NOU CINC PUNT DOS RÀDIO, el regidor d’Esports, Alfredo Vega, assenyala que l’auditoria que es farà sobre els comptes de la Fundació acabarà de fixar la quantitat que es destinarà anualment al club de futbol: "Nosaltres el que volem és que aquest 2008 hi hagi una dotació de la Fundació Terrassa FC, ja que encara no s'ha fet, i una altra per a l'any vinent que garanteixi el funcionament del Terrassa FC. Una vegada tinguem un coneixement dels números de la Fundació, és el moment de veure com es poden distribuir els ingressos d'explotació de la Fundació".

La cessió de terrenys municipals per a la construcció del complex Terrassasports garantia uns ingressos al Terrassa. Preguntat sobre si l’Ajuntament compraria aquesta entitat si no s’arriba a cap acord, Vega ha estat clar: "L'Ajuntament no té interès en comprar entitats esportives, però si en què aquestes funcionin correctament, que tinguin una gestió transparent i, si això no ho veiem, perdrem les decisions que considerem oportunes".

Entre novembre i desembre d’aquest any sortirà el concurs de creditors, pel qual s’establirà les bases del procés concursal al que haurà de fer front el Terrassa Futbol Club.
Noticia publicada en http://www.e-newsterrassa.com/ el día 30/10/08 18:19 [ir al enlace]

0 comentarios:

Publicar un comentario

En este blog alevinsfutbolbase puedes realizar comentarios si eres miembro de la comunidad OpenID: Google, Yahoo, Blogger, myspace, AOL, Wordpress, flickr, etc. Entra tu comentario...

___
Emoticonos que podeis usar en los comentarios
:) ;) :$ :( :D :P








Bye, bye... Adiós... Adeu...

ir arriba