martes, 8 de diciembre de 2009

Partido Atrasado de la Jornada 2

1 comentarios:

Lloro dijo...

Leido en terrassadigital.cat 09.12.2009

Els jugadors del Terrassa FC es planten
Denuncien que se'ls deuen dues mensualitats i que la situació comença a ser insostenible. Fa unes setmanes el club els va prometre que per aquestes dates estarien al dia de cobrament, però no ha estat així
Els jugadors del Terrassa Futbol Club han dit prou. Després de les promeses incomplides per part dels propietaris del club Manel Ferrer i Jesús Fernández, la plantilla s’ha negat a entrenat aquest dimarts a la tarda i ha sortit al terreny de joc en senyal de protesta.

Als jugadors se’ls deu dues mensualitats i per alguns d’ells la situació comença a ser insostenible. Fa unes setmanes el club els va prometre que per aquestes dates estarien al dia de cobrament, però una vegada més el club segueix sense donar respostes. Els jugadors farts d’aquesta situació i acompanyats del seu tècnic Miquel Olmo han dit prou.

Segons el jugador José Ramírez: “estem farts de promeses incomplides i per alguns jugadors la situació és insostenible. Nosaltres estem treballant i només volem cobrar.”

De moment, demà tornaran als entrenaments ja que tenen reunió novament amb els responsables de l’entitat, però no es descarten més mobilitzacions.

Publicar un comentario

En este blog alevinsfutbolbase puedes realizar comentarios si eres miembro de la comunidad OpenID: Google, Yahoo, Blogger, myspace, AOL, Wordpress, flickr, etc. Entra tu comentario...

___
Emoticonos que podeis usar en los comentarios
:) ;) :$ :( :D :P








Bye, bye... Adiós... Adeu...

ir arriba