domingo, 30 de noviembre de 2008

El Futuro del Terrassa F.C a ATERRASSA.cat


Kiko Sánchez -izquierda- y Guillermo Cabello -derecha- ven las cosas de forma muy distinta...





Entrevista en (WWW.ATERRASSA.CAT)

Kiko Sánchez: "El Terrassa FC per si mateix de cap manera és viable"

El president del Terrassa FC no entén per què els beneficis de la Fundació anaven a parar al club quan l’anterior mandatari dirigia les dues entitats i ara ja no

Ferran Martínez

Terrassa
Ult. Act. 28.11.2008 - 16:39 hs
El president del Terrassa FC va rebre en exclusiva l’AVUITERRASSA per explicar en quin punt es troba el conflicte entre el club roig i la Fundació que presideix Guillermo Cabello. Kiko Sánchez va aprofitar per repassar la situació i els seus orígens. Malgrat les difícils circumstàncies per les que travessa el club roig, Sánchez es mostra confiat. Tot i així, reconeix que la situació és molt delicada.

En quin moment es troba el procés?
Presentarem el Pla de Viabilitat el proper dimarts, però la nostra intenció és demanar una pròrroga de quinze dies més per seguir treballant-lo. La veritat és que és una setmana crucial, l’Ajuntament i el Consell estem treballant a marxes forçades per enllestir-lo.

Quina relació té vostè amb Guillermo Cabello, el president de la Fundació?
Des que la Fundació i Terrassasports va anar per una banda i el deute del club per una altra, no hi ha relació. És més, ni hem discutit, ni hem dialogat, simplement no hem parlat.

De veritat?
El club ja el van deixar amb un deute de prop de 3 milions d’euros. L’Ajuntament va cedir uns terrenys municipals perquè es fes un complexe esportiu perquè els beneficis, després de pagar l’obra, anessin a parar al Terrassa a través de la Fundació. El que no entenem és per què quan Guillermo Cabello era president de les tres entitats [Terrassa FC, Terrassasports i Fundació] això es complia i actualment ja no.

Amb tot aquest sarau, no ha pensat mai en dimitir?
El que tinc clar és que intentaré per tots els mitjans que el Pla de Viabilitat del club tiri endavant, que es clarifiqui d’una vegada la situació i que l’Ajuntament de Terrassa marqui les normes. Si aconsegueixo això, l’objectiu estarà complert. Si a partir d’aquí ve algú altre tindrà el camí molt millor.

I ha pensat en la desaparició del Terrassa? No he cregut mai en aquesta possibilitat.

Però existeix una opció real? Si no es soluciona aquest conflicte la situació seria força perillosa. Es deixaria el Terrassa FC amb el deute i immers en un procés concursal, sense rebre cap ingrés del Terrassasports. Per tant, si el club hagués de viure dels seus propis ingressos i afrontar el passiu que hi ha, de cap de les maneres seria viable.

Déu n’hi do...
Però no crec que hi hagi la possiblitat que això passi perquè s’ha reconegut públicament que la Fundació, com a mínim, es farà càrrec del deute.

El que no entenc és per què no es van acordar les normes del joc d’entrada.
Jo tampoc ho sé, però això és culpa de tots. Abans la mateixa persona presidia el Terrassa FC, la Fundació i Terrassasports. Per tant la situació era molt còmoda. Si des del primer dia s’haguessin acordat les quantitats o els percentatges que havia de rebre cadascun, ara ens estalviaríem aquest problema.

En el Pla de Viabilitat que presentaran dimarts, compten amb els diners de la Fundació?
És clar. És que aquests diners pertoquen al Terrassa FC. A més, ells han dit públicament que assumirien els diners que surtin de la Llei Concursal. El que sembla és que els diners que ens pertoquen no els podrem destinar a fitxer jugadors sinó que els haurem de gastar per pagar un deute que va provocar la gestió dels anteriors responsables: Jaume Arnau, com president i Guillermo Cabello com a màxim responsable.

...... visita el enlace de la noticia (http://www.aterrassa.cat/article/esports/1448/kiko/sanchez/terrassa/fc/si/mateix/cap/manera/es/viable.html)

sábado, 29 de noviembre de 2008

Jornada 10 (30/11/2008)


BLANCA SUBUR, C.F. ''A'' 2 - 0 UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA ''E''
NOU PINS BÉNS - SITGES

Día del Partido 29/11/20
08 - Hora 16:15

viernes, 28 de noviembre de 2008

Gráficos Jornada 09

Gráficos del Grupo 7 de Alevines Jornada 9
Gráfico del Grupo 7 cedido por ©forero gravensen
Gráfico de U.F.B. Jabac i Terrassa Alevin "E"

jueves, 27 de noviembre de 2008

Fotos Jornada 09 (Sesión 2 de 2)


Marc
Andrei
Hugo, Andrei e Iván
Adrià M.
Pau, Jose, Iván
Qudus e Iván
Ricardo
Alex M. e Iván
Adrià R., Adrià M. y Víctor
Raul P.
Víctor
Nil
Raul M.
Jose
Miguel Angel e Iván
Iván, Andrei y Víctor

miércoles, 26 de noviembre de 2008

Fotos Jornada 09 (Sesión 1 de 2)


Hugo y Nil
Nil y Marc
Raul M. y Ricardo
Miguel Angel, Andrei e Iván
Marc e Iván
Adrià M. y Víctor
Víctor
Raul P.
Andrei
Alex M.
Ricardo
Qudus
Jose y Adrià R.
Iván
Arià R., Víctor y Andrei
Pau y Adrià R.

martes, 25 de noviembre de 2008

Partido Alevines Grupo 7. Jornada 09


CUBELLES, C.F. ''B'' 0 - 1 PRAT, A.E. ''B''
JOSEP PONS I VENTURA - CUBELLES

Día del Partido 22/11/2008 - Hora 10:00

PRAT, A.E. Alevín ''A''


















Podeis ver las diapositivas de A.E.Prat pulsando en la imagen de la izquierda (Albúm con 104 fotos).

Recordad que podeis ver todas la entradas de este blog de A.E.Prat pulsando en el enlace que encontrareis en la "sidebar derecha" en el apartado de Etiquetas con etiqueta "Grupo 7" [pulsar aquí para ir a enlace]
Fotos propiedad del forero gravensen y cedidas para esta entrada de blog. No dejeis de consultar en los comentarios de esta entrada la crónica del partido realizada por
gravensen.








Bye, bye... Adiós... Adeu...

ir arriba